LAURA SIMÓ & NITO FIGUERAS

1 D'ABRIL
SOPAR + CONCERT
CONCERT ÍNTIM

42.00

Laura Simó és una de les cantants més respectades i consolidades del panorama musical i Nito Figueras un dels pianistes i arranjadors més reclamats i prolífics del nostre país.
L'any 2016, les seves dues trajectòries artístiques conflueixen. Nito, gran admirador del talent exquisit de Laura, li proposa col·laborar en un projecte basat en adaptar els dos clàssics dels Beatles, “Sgt Peppers” i “White Album” a l'estil inconfusible i personal de la Simó...el resultat és el CD “White Pepper”(U98 Music 2017).
A partir d'aquell moment, entre els dos artistes s'estableix una complicitat musical i personal que deriva en la formació del duet LAURA SIMÓ & NITO FIGUERAS... un projecte en què la veu de Laura i el piano de Nito s'uneixen per versionar, en clau íntima, temes d'alguns dels seus “herois” musicals com Serrat, Ella Fitzgerald,Liza Minelli, James Taylor, Billy Joel, Stevie Wonder o els mateixos Beatles, entre molts d'altres.
La química musical que s'estableix a l'escenari entre els dos intèrprets dóna com a resultat un espectacle ple de màgia i complicitat... cosa que el seu públic capta i agraeix!

 

21:00 SOPAR

22:30 CONCERT

No es retornen les entrades en cas de no assistir.