QUI SOM

Qui Som

A l’octubre del 2018 s’inaugura  LA DIVA , un nou concepte de local a Girona, que combina la oferta gastronòmica   amb l’artística en un mateix espai. 

La idea surgeix de la mà de Susanna del Saz, cantant gironina que en veure diferents restaurants i sales de festes  allà per on la porta la seva feina ( lluny de Girona) se n’adona que el concepte de restaurant + espectacle faltava del tot a Girona, i decideix  crear-lo ella mateixa.

Des de la primera idea fins a la inauguració a l’octubre del 2018 passen 32 anys…. senyal de la determinació del projecte somiat  i ja amb la maduresa professional que necessitava per afrontar tal empresa.

Però no ho fa sola. Amb la seva parella, en Sergi Ruibal fan que LA DIVA sigui una realitat. Ella  encarregada de la direcció gastronòmica i artística i ell encarregat de la cocteleria i bar. Una combinació perfecta que acompanyada de la seva simpatia i amabilitat fan que es crei un clima especial i càlid a qui decideixi visitar el local.

La programació de concerts i espectacles  van des de l’òpera al jazz, passant per la cançó d’autor,  el cabaret , la cançó de taverna, el folk, tributs, grups de versions, flamenc…

Els divendres és el dia del “micro obert” on els clients pujen a l’escenari i demostren artista que porten dins, ja sigui cantant, com tocant algun instrument, explicant acudits… el que vulguin.

També hi actua regularment  Susanna del Saz, creant ja un vincle amb els clients habituals  que acaben demanant les cançons “a la carta”.