PROGRAMACIÓ

1er CICLE D'HAVANERES i més....

HAVANERES ,CANÇÓ DE TAVERNA , BOLEROS, CANÇO TRADICIONAL....

Al mes de març farem un petit cicle d'havanera, cançó de taverna i boleros diumenges a la tarda.  Un gènera molt nostre que volem tenir present molt especialment a LA DIVA , aprofitant els grans amics d'aquest gènere que tenim i l' enorme acceptació del nostre públic quan organitzem les cantades. 

Obren ELS TREFINS, diumenge 8 de març.

Sabeu qui són els TREFINS ?  Donç són una colla d'enamorats de la música, de la bona taula, dels bons amics i millors persones que d'una manera planera i divertida ens engresquen una sobretaula en un pim pam! .  Ells són en Mariano ( carnisser de Cassà) el Dr. Bidegany (metge) la Belin (mestre) i en Narcís (transportista) , però moltes vegades no vènen sols, són tants els amics músics que tenen que sempre apareix un o altre a les cantades.  S'ha de viure i s'ha de veure per entendre el que són capaços de fer aquesta colla de Cassà de la Selva. 

 AH! i sabeu dón vé la paraula trefins?  Donç de l'argot surer, tan important a la comarca de la Selva. Els trefins ( paraula d'origen francès que significa "els més bons" ) era el nom que rebien els millor taps de suro. I com no podia ser d'una altre manera , ells són els millors del seu gènere. 

 

Diumenge 15 de març  serà el torn de NEUS MAR , acompanyada a la guitarra de l'Emilio Sanchez  amb un repertori en clau femenina, i caracteritzat per la seva calidesa, dolçura i saber fer dalt de l'escenari. Un concert on les emocions sempre van a flor de pell . La Neus porta una colla d'anys dedicada al món de l'havanera, i la cançó de taverna aportant una sonoritat pròpia molt característica d'un món sovint molt masculí que ella ha sabut portar al seu terreny d'una forma extraordinària. 

Diumenge 22 de març tancarà el grup EMPORDANET, Un grup totalment renovat i ampliat que incorpora un instrument poc habitual al món de les cantades com és el violoncel. La formació passa a quartet enguany amb noves veus i  arranjaments que aporten noves sonoritats de la mà de grans músics. Una nova experiència que fa evolucionar les cantades sempre una mica més enllà. 

 • ELS TREFINS

  8 març 2020 a les 14:00h

  ELS TREFINS

  | DINAR + CANTADA 30€

 • NEUS MAR

  15 març 2020 a les 14:00h

  NEUS MAR

  | DINAR + CANTADA 32€

 • L'EMPORDANET

  22 març 2020 a les 14:00h

  L'EMPORDANET

  | DINAR + CANTADA 32€